BASINDA BİZ
  • 09.02'15
    Ev İşlerine sigorta geliyor
    Ev İşlerine sigorta geliyor
    Evişlerinde Çalışanların sigortaları özel istihdam büroları tarafından yapılacak. İOİBD başkanı Vural Şeker anlatıyor
  • 10.09'14
    Bi Kadın Bi Hayat Programı
    Bi Kadın Bi Hayat Programı
    İoibd Derrneği Vural Şeker Bi Kadın Bi Hayat Programına Konuk oldu
  • 13.07'14
    BugünTV-Bugün Haftasonu
    BugünTV-Bugün Haftasonu
    İoibd Derrneği Vural Şeker Bugün Haftasonu Programının konuğuydu.Bugün TV, Vural Şeker ile Çocuk Bakıcısının nasıl seçileceği üzerine görüştü.

aşçı, bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, hasta bakıcısı, yaşlı bakıcısı ve diğer talepleriniz için

Dadınız.com; profesyonel insan kaynakları ekibi ile yüz yüze görüştüğü ellibine ulaşan aday portföyü ve kariyer sitelerinin sınırsız aday havuzlarını kullanarak her türlü personel ihtiyacınıza kısa sürede çözüm sunabilmektedir. Ailelerin ve firmaların ihtiyacı olan her türlü güncel bilgi ve hizmetle buluşturan sektörün önde gelen markalarından biridir.

Dadiniz.com internet sitemiz aracılığıyla firmamıza bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, ev öğretmeni, hasta bakıcısı, hemşire, bebek hemşiresi, yoğun bakım hemşiresi, yaşlı bakıcısı, evişi temizlik personeli, oyun ablası ve diğer birçok pozisyonda eleman talebinizi bize iletebilirsiniz.
Kurumsal müşterilere ve her türlü KOBİ için aşçı, ön muhasebe elemanı, sekreter, üst düzey yönetici asistanı, özel şoför, işyeri hemşiresi gibi pozisyonlarınız için personel seçimini güvenilir şekilde bize bırakabilirsiniz.

tr.jooble.org