Evisi Temizlik Personeli

Ev işi temizlik personeli


Evinize herhangi bir iş için birini almak kolay değildir; aradığınız bir bebek bakıcısı ise ona sizin için her şeyden daha değerli olan çocuğunuzu emanet edeceksiniz, bir hasta bakıcı arayışı içerisindeyseniz sizin için değerli olan birine en iyi şekilde bakabilecek biri lazım, ev işi temizlik personeli ihtiyacınız varsa sadece temiz, titiz biri olması yeterli değil; güvenilir de olmalı. Damla Danışmanlık olarak size en uygun kişilerle tanışmanız için elimizden geleni yapacağımızı vaat edebiliriz. İnsan kaynakları alanındaki 10 yılı aşkın tecrübemiz sırasında çok şey öğrendik ve birçok müşterimizin personel ihtiyacını karşıladık. Sizi de ‘Damla Danışmanlık’la çalışmaktan memnun olanlar’ listemize eklemeyi çok isteriz, listenin oldukça uzun olduğundan emin olabilirsiniz.

Çalıştığınız için, sağlık sorunlarınızdan ötürü, ev işi yapmayı sevmediğinizden dolayı veya başka bir sebeple evinizi çekip çevirecek, ev halkı ve konuklar için her zaman temiz ve düzeli olmasını sağlayacak bir ev işi temizlik personeli mi arıyorsunuz? Kaç yaşlarında birini arıyorsunuz, daha çok hangi konularda tecrübeli ve becerikli olmasını istersiniz, hangi gün ve saatlerde çalışması gerekiyor; bunları ve diğer ayrıntıları bize bildirirseniz sizi en kısa zamanda kriterlerinize uygun adaylarla tanıştırabiliriz. Temizlik yapacak bir kişinin sahip olması gereken temel özellikler işinde temiz, pratik, özenli, istekli ve tecrübeli olması; referans gösterebilmesi, saygılı ve güler yüzlü olması ve sorumluluk sahibi biri olmalısıdır. Dış görünümüne ve hijyenine özen gösteren biri olması da önemlidir. Dürüst ve güvenilir biri olmalıdır, belki onu evinizde yalnız bırakıp dışarı çıkacaksınız. Sizin bu maddelere eklemek istediğiniz neler var, gündüzlü mü yoksa yatılı mı personel arıyorsunuz? Taleplerinizi bize iletirseniz hemen harekete geçer ve CV portföyümüzü gözden geçirip sizin için en uygun kişileri tespit etmeye başlarız.

Değişen zamanla beraber insanların yaşama şekli, hayat temposu da değişiyor. Çalışan kadınların bazıları ev işine zaman ayıramıyor veya ayırmak istemiyor. Buna karşılık bu işi yapmak, hayatını kazanmak için ev işi temizlik personeli olarak çalışmak isteyen birçok insan var. Biz 2 taraf arasında aracıyız; eleman arayanları doğru kişilerle buluşturuyor, iş arayanları uygun işlere yerleştiriyoruz. Tecrübelerimizin ışığında, 2 tarafı da memnun edecek çözüm yolları üretiyoruz.

Sizi de bekleriz, ne zaman ihtiyacınız olursa. Şu linke tıklayarak daha çok detaya ulaşabilirsiniz: http://www.dadiniz.com/blog/evisi-temizlik-personeli

 
BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız