İkiz Bebek Bakıcısı

ikiz bebek bakıcısı

İkiz çocuklara sahip olan bireyler iki kat daha fazla yorulmaktadır. İkizlerin tek veya çift yumurta ikizi olması aynı zamanda acıkacakları, uyuyacakları, öğrenecekleri, acıkacakları anlamına gelmemektedir. Bu nedenle özellikle anne adaylarının işleri oldukça zordur. Ülkemizde genellikle ebeveynlerin anne ve babaları çocuklara bakılması için görevlendirilse de çocukların gelişim süreçlerindeki fikir ayrılıkları anneanneler, babaanneler ve anne baba arasında huzursuzluklara yol açabilmektedir. Çözüm ise ikiz bebek bakıcısı temin etmekle giderilir.

İkiz çocuklar için özel olarak eğitim almış ikiz bebek bakıcısı aynı anda iki bebeğin de tüm ihtiyaçlarını ve isteklerini giderebilecek bir vasfa sahiptir. İkiz bebeklerin bakımı tek bir bebeğe nazaran daha fazla emek gerektirse de ikiz bebek bakıcı sayesinde annenin üzerinden büyük bir yük kalkmış olmaktadır. Aileler ikiz bebeklere sahip olduğu gibi üçüz veya dördüz bebeklere de sahip olmaktadır. Genellikle bu tarz durumlarda ise iki farklı ikiz bebek bakıcısı ile çözüme ulaşabilirsiniz.

Dadiniz.com olarak ikiz bebek bakıcısı seçiminde temel aldığımız unsurlar ise şöyledir;

- Bebek hemşiresi, çocuk gelişimi eğitimi almış, anaokulu öğretmeni olması,
- Aile içi yaşam tarzına uyum sağlayabilecek,
- Anlayışlı, hoşgörülü ve sabırlı,
- Pratik ve zamanı etkili kullanabilen,
- Güvenilir ve çocuklar ile iletişimi güçlü olan,
- Sigara kullanmayan ve işini severek yapan kişilerin başvurularını değerlendirmekteyiz.

Sizlerin talepleri doğrultusunda oluşturulan istekler listesine uygun olan CV’ler portföyümüz içerisinden bulunarak sizler ile ortak bir görüşme sağlamaktayız. İkiz bebek bakıcısı ihtiyacınıza aday olan kişiler arasından seçiminizi yaparak anlaşma sağlandığı takdirde hemen işe başlaması mümkündür.

Dadiniz.com sayesinde ihtiyaçlarınıza özel bebek bakıcısı ve diğer bakıcı hizmetlerini geniş CV portföyü ile dakikalar içerisinde bulabilirsiniz. Bizlere 0212 232 21 23 numaralı sabit hattan veya iletişim sayfasındaki formumuz üzerinden ikiz bebek bakıcısı ihtiyaçlarınız için ulaşabilirsiniz.