Mango kız çocuk tişört modelleri

Mango kız çocuk tişört modelleri

Mango Kids koleksiyonunda kız ve erkek çocukları için tasarlanmış kumaşı ve dikimi kaliteli, görünümü şık birçok modeller var; bu yazımızda size Mango kız çocuk tişört modelleri hakkında fikir vereceğiz. Mango’nun bu serisinde baskılı, eteği asimetrik düğümlü çok hoş bir lavanta rengi tişört modeli var ki güzel kızınız bu tişörtü kot şortuyla, koyu mor veya pembe şortuyla ya da düz renkli eteklerinden biriyle giyebilir. Veya ona birçok etek ve pantolonuyla kombinleyebileceği Mango tasarımı bir renkli çizgili tişört almayı düşünebilirsiniz.


Mango’nun kız çocukları için hazırladığı kırık beyaz zemin üstüne kırmızı-lacivert çizgili ve yakasından püsküller sarkan bir bluz var ki kot pantolon ve kırmızı ayakkabılarla şahane duruyor. Ünlü markanın kız çocuk üstleri modelleri arasında bulunan uzun kollu, yuvarlak yakalı pamuklu tişörtler ise serin sabahlar ve akşam üstleri için ideal. Bu kategoride ön kısmında payetli yazılar bulunan, etek ucu yan yırtmaçlı, pastel renkli güzel bir tişört var ki düz renk pantolonlar ve bir çift spor ayakkabıyla mükemmel bir kombin oluşturacaktır.


Mango kız çocuk tişört modelleri gönlünüzün prensesi olan kızlarınızın görünüm itibarıyla da modern bir prensese benzemesini sağlayacak. Işıltılı tişörtler, kristal taşlı tişörtler, çiçek desenli bluz modelleri, öpücük desenli bluzlar, ağartılmış kot tişörtler ve daha birçok model Mango mağazalarında sizi bekliyor. Ön tarafı parlak yıldızlarla bezenmiş kenarları dikişsiz bir koton tişört sizce de kızınıza çok yakışmaz mı?



 


BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız