Oyun Ablası

oyun ablasıÜniversite öğrencileri veya mezunları arasından özel olarak seçilen oyun ablası adayları çocukların gelişim ve büyüme süreçlerinde yeni bir meslek dalı olarak ortaya çıkmıştır. Oyun aktiviteleri içerisinde çocuklara yardımcı, öğretici ve eğitici vasfı ile yer alan oyun ablası ülkemizde oldukça rağbet görmektedir. Özellikle okul öncesi eğitim ve okul süresince (4-12 yaş arasında) aktif olarak rol almaktadır.

Otistik veya herhangi bir sağlık engeli bulunan çocuklar için gereken tüm yardım ihtiyaçlarını karşılamak adına da oyun ablalarına başvurulmaktadır. Üniversite öğrencisi veya Üniversite mezunu olan oyun ablası'nın çocuklar üzerindeki etkisi okulda alınan eğitim ile pekiştirilerek ortaya çok faydalı bir hizmet anlayışı çıkmaktadır. Böylece okulda alınan eğitimin ev yaşantısı içerisinde de sürdürülmesi çocuğunuz üzerindeki etkiyi daha da arttıracaktır.

Oyun ablası sadece oyun aktiviteleri değil, sanat, görsel eğitim, yetenek, hobi, ödev, sınavlara hazırlık sürecinde de çocuğunuza yardımcı olmaktadır. Sizin ihtiyaç duyduğunuz gün ve saatlerden oluşan çalışma saatleri tarafınızdan belirlenmektedir. Bazı ailelerden gelen talepler doğrultusunda Dadiniz.com sizlere yatılı oyun ablası veya çocuk bakıcısı da temin edebilmektedir.

Oyun ablası hizmet dalı aynı zamanda ev öğretmeni, İngilizce bilen oyun ablası, çocuk gelişimi okuyan oyun ablası, çocuk eğitmeni olarak birçok alt kategoriye de ayrılmaktadır. Dadiniz.com okulların ilgili bölümlerinden mezun olan veya hala okumakta olan üniversiteli bayanlara hem istihdam sağlarken hem de uygulamalı şekilde bir eğitim süreci sunmaktadır.

Oyun ablası talepleriniz için özel olarak oluşturulmuş CV içerisinden bulunduğunuz il/ilçe’ye yakın konumda oturan, seyahat engeli olan/olmayan, sigara kullanmayan, yatılı/tam zamanlı şekilde adaylar bularak sizlerle bağlantı kurması sağlanır. Dadiniz.com iletişim hattı olan 0212 232 21 23 numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.