Özel Şoför

özel şoför

Son yılların en çok rağbet gören ulaşım yöntemlerinden biri de özel şoför temin etmektir. Misafirlerinizin karşılanmasında ya da gideceğiniz bir yere rahatlıkla ulaşım sağlamak istediğiniz durumlarda. Gece hayatına dâhil olacağınız anlarınızda sizlere özel şoförhizmeti sağlamaktayız.  

Şoförlerimiz öncelikle diksiyonu düzgün ve iletişim kabiliyeti yüksek kişiler arasından seçilmektedir. Bu durum sizin lehinize olacaktır. Gideceğiniz davetler ve mekânlarda size hizmet kalitesini en iyi şekilde yansıtabilecek personellerdir. Personelimiz özel şoförolarak eğitim almış en az “B sınıfı” ehliyete sahip kişilerdir. Sizleri gideceğiniz tüm yolculuklarınıza güvenle ve iş ahlakı çerçevesinde ulaşımınızı sağlamakla mükelleftirler.

           

Dadiniz.com olarak özel şoförseçimlerimizde temel aldığımız unsurlar;

- En az “B sınıfı” ehliyet sahibi olması.

- Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti yüksek olması.

- İş ahlakı ve kişisel bakım konusunda titiz olması.

- En az lise veya dengi okullardan mezun olmuş olması.

 
Sizlerin talepleri doğrultusunda portföyümüzde size en uygun CV’ye sahip özel şoför bulunur, sizinle ortak bir görüşme sağlanır. Sonrasında sizin onayınız doğrultusunda belirlediğiniz saatler ve günler arasında iş başlangıcı yapılmaktadır. Geniş CV portföyümüz sayesinde sizlerin aradığı özel şofördadiniz.com tarafından sağlanmaktadır. Aradığınız özellikleri detaylı bir şekilde iletişim formundan belirtmeniz halinde en kısa zamanda, doğru ve sağlıklı bir geri dönüş sağlanacaktır. Aynı zamanda sizlerin istekleri doğrultusunda birden fazla özel şoför ihtiyaçlarınızı da bizlere iletmekten çekinmeyin.

Bizlere ulaşabilmek ve özel şoför temin edebilmek için iletişim numaralarımız başta olmak üzere başvuru formumuzu doldurarak ta bizlere talepte bulunabilirsiniz. İletişim numaramız; 0212 232 212 21 23

Dadiniz.com ile dakikalar içerisinde size en uygun özel şoför adaylarını bulabilir, güvenle seyahat edebilirsiniz. Geniş CV portföyümüz ile sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağız. Size en uygun şoför adaylarını sizlerle buluşturacak ve sizlerin ulaşımı konusunda üst düzey hassasiyetle hizmet vereceğiz.