Refakatçi

refakatçiBir yakınınız uzun süre hastanede veya evde yatmak durumunda kaldığında bir refakatçi ile anlaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu çoğunlukla hasta ve / veya yaşlı bireyin yanında geceleri devamlı olacak biri olmadığında, hasta yakınları sürekli olarak onun yanında bulunamadıklarında tercih edilen bir alternatiftir.

Dadiniz.com aracılığıyla tanışabileceğiniz refakatçiler bir hastaya bakım verebilecek fiziksel ve sinirsel güce sahip, referanslı, temiz, sabırlı ve güvenilir kişilerdir. Hastanızın hastane veya ev ortamında mükemmel bir şekilde bakılmasını istiyorsanız sizi en kısa sürede CV portföyümüzdeki refakatçi adaylarıyla tanıştırabiliriz.

Hasta bakımı, özellikle uzun süre yapılması gerektiğinde insanı yoran ve moralini bozan bir sürece dönüşebilir. Her zaman hastanızın yanında bulunmak, onu ellerinizle besleyip bakımı için yardımcı olmak istersiniz ama şartlarınız buna müsait olmayabilir. Öte yandan bu sorumluluğu uzun bir süre boyunca üstlenen kişiler bir noktadan sonra gerek fiziksel, gerekse sinirsel olarak yıpranmaya başlarlar. Bu sorumluluğu hastanızı güvenle emanet edebileceğiniz bir refakatçi ile paylaşarak hastanıza daha iyi bakılmasını sağlayabilirsiniz.

Hastanızın yanında gündüzlü veya yatılı olarak kalacak güvenilir bir refakatçiye ihtiyacınız varsa sizi en kısa zamanda uygun biriyle buluşturmaktan mutluluk duyarız.