Çocuk odası dekorasyonu için öneriler

Çocuk odası dekorasyonu için öneriler

Çocuğunuzun odasını dekore ederken onun hızla büyüyeceğini hesaba katmalı ve odanın temel unsurlarını bu çerçevede ayarlamalısınız. Bu oda geçen zamanla beraber değişecek; oyun odası ve çalışma odası işlevlerini görecek, içinde birkaç arkadaş ağırlanacaktır. Bu sürece baştan hazırlıklı olmak için odanın bebek odası işlevini göreceği zamanlar için beşik dışındaki temel parçaların bebeksi boyutlarda olmamasını ayarlayabilirsiniz. Ufacık bir gardırop şirin ve sevimli görünebilir ama kullanım ömrü oldukça kısa olacağından çocuk odası dekorasyonu için uygun bir parça değildir. Ekonomik dekorasyon yapmak durumundaysanız bu tarz şeylere özellikle dikkat etmelisiniz.


Çocuğunuz bebekken onu kucağınızda tutmak, emzirmek, sevmek için beşiğinin yanına odanın görünümüyle uyumlu güzel bir sallanan sandalye veya koltuk koyarsanız bu daha sonra çocuğunuzun işine de yarar. Koltuğun keskin, sert köşeleri olmamasına dikkat edin, böylece bebeğiniz büyüyüp de odada dolaşmaya başladığında bir kazaya uğramaz. Çocuk odası dekorasyonu için birçok parçayı depolayacak boyutlarda bir gardırop ve şifonyer seçerseniz beşik kullanmanın zamanı geçtiğinde odaya sadece tek kişilik güzel bir karyola ve çocuğunuzun içine girdiği döneme uygun aksesuarlar ekleyerek değişiklik yapabilirsiniz.


Mobilya tasarımcıları çok güzel ranza modelleri üretiliyorlar, yatak seçimini bunların arasından da yapabilirsiniz.  İki veya üç çocuğun bir arada yaşayacağı mekanlara göre tasarlanmış modeller de mevcut; tek çocuklar için uygun, alt kısmı çalışma masası veya kanepe şeklinde dizayn edilmiş modeller de. Dekoratif duvar rafları, hacimli saklama kutuları ve dekoratif sepetler gibi depolama çözümlerini de gözden geçirmeyi unutmayın.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız