Pembe bebek odası dekorasyonu

Pembe bebek odası dekorasyonu

Kız bebeğiniz için pembe bebek odası dekorasyonu yapmak istiyorsanız işiniz pek zor değil; çünkü piyasada bu konsepte uygun çok sayıda beşik modelleri, gardıroplar, şifonyerler, perdeler ve duvar kağıtları bulunuyor. Size tavsiyemiz odaya baskın bir şekilde bebeksi bir hava vermeyin, çünkü çocuğunuz büyüyüp okula başladığında bu durum biraz garip kaçabilir. Bebek odasının zemininin parke olması avantajlıdır; çünkü parke zemin kolay temizlenir ve toz tutmaz. Parça halılar kullanmak ve çocuk büyüdükçe bunları daha uygun modellerle değiştirmek de pratik bir yöntemdir.


Bebeğinizin odasını hazırlarken süs ve gösterişi değil güvenliği ve rahatlığı ön plana almalısınız. Her tarafta danteller, bordürler, desenli bir şeyler olursa ortaya gözü yoran bir görünüm çıkar. Büyük mobilyaların metal malzemelerden değil toksik olmayan boyayla boyanmış ahşap malzemeden yapılmış olanlarını tercih edin. Küçük bir mekanda pembe bebek odası dekorasyonu yapacaksanız pembenin açık, pastel tonlarını tercih edin ki ortaya ferah bir görünüm çıksın. Bez bağlama dönemi dışında bir işinize yaramayacak tek bir alt değiştirme ünitesi yerine şifonyer olarak da kullanılabilen alt değiştirme masası gibi birden fazla işlevi olan parçaları tercih edin.


Bebek odasında olabildiğince çok miktarda depolama alanı olması gerekiyor. Başlangıçta kullanacağınız küçücük eşyalar sandığınızdan daha fazla yer kaplayacak, üstelik de sıklıkla yenilerini ve daha büyüklerini almanız gerekecek. Bu odada geçireceğiniz zamanlarda kullanacağınız bir korlu veya kanepeye de yer ayırmayı unutmayın.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız