Çocuk kaban modelleri

Çocuk kaban modelleri

Sevgili çocuğunuzun veya çocuklarınızın rüzgarlı, yağmurlu, karlı günlerde sokakları rengarenk çocuk mont ve kaban modelleriyle onurlandırmasını istiyorsanız ki istersiniz tabii; gelip kendilerini askılarından indirmenizi bekleyen şahane modeller arasından seçim yapmakta biraz zorluk seçebilirsiniz. Modacılar çocukların kışın hem ısınması, hem de şık görünmesi için son derecede şık çocuk kaban modelleri üretiyorlar. Biliyorlar ki çocuklar her zaman önceliklidir ve bütçe kısıtlı olsa bile onların ihtiyaçlarını gidermek için elden gelen her şey yapılacaktır.


Küçük beyin üzerinde şöyle kocaman düğmeleri olan geniş gömlek yakalı koyu mavi bir kaban görmeyi kim istemez ki? Ona çizgili beyaz gömleğini, kot pantolonunu ve hava çok soğuksa bir de yün kazağını giydirin ve kıyafetini böyle şık bir erkek çocuk kabanı ile tamamlayın. Sonra da bu şık yakışıklıyı doya doya seyredin, o kabana sığmaz hale gelmesi uzun sürmeyecek. Peki; güzel kızınıza gri kumlu kumaştan yapılmış, kolları ve yakası kırmızı biyeli ve kırmızı düğmeli bir kaban almaya ne dersiniz? Kız çocuk kaban modellerinin renk yelpazesi daha geniş; aralarında fuşya rengi kaban modelleri, pembe kabanlar, yeşilin en canlı tonlarıyla tasarlanmış kabanlar bulunabiliyor; üstelik hem düz, hem de desenli olarak. Fakat erkek çocukları da ‘erkekçe’ bir süslenme şekline düşkün ve onların ihmal edildiğini söylemek tasarımcılara haksızlık olur. Zaten yakışıklı olan küçük beyleri daha da yakışıklı ve karizmatik gösterecek erkek kaban modelleri de zengin bir çeşitliliğe sahip. Erkek çocukları için tasarlanmış çok şık ekose kaban modelleri mevcut. Kısa saçların çıplak bıraktığı kulak ve ense kısımlarını sıcak tutacak kapşonlu kaban modellerinin güzelliği de gözden kaçacak gibi değil.


Farklı boylardaki çocuk kabanları arasında desenli modeller ve kürk yaka kaban modelleri de bulunuyor. Kol ağızlarına ve yakasına beyaz kürk geçirilmiş bir kırmızı kabanla kızınız kışın soğuğuna çok şık bir biçimde meydan okuyabilir. Yaka ve cep kenarlarına, kemerine, kollarına kontrast renkte sevimli motifler işlenmiş kabanlar da kız çocuklarına çok yakışıyor. Fiyonk detayları, kız çocuğu motifleri, kilim desenleriyle süslenmiş kabanlar süsüne düşkün küçük kızları hayran bırakacak ve belki biraz da ‘tutturmalarına’ yol açacak kadar güzel.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız