Çocuk Bakıcısı

Çocuk Bakıcısı


Ev ekonomisine katkıda bulunmak, eğitimini aldığı konuda kariyer yapmak, ev kadınlığını cazip bulmamak gibi sebeplerle çalışmayı tercih eden kadınların sayısı oldukça fazla; bu da bebeklerin ve küçük çocukların annelerinin yanında olmadığı saatlerde emniyet içinde olmasını sağlayacak bir çocuk bakıcısı ile anlaşmayı gerektiriyor çok zaman. İyi bir çocuk bakıcısının çeşitli vasıflara sahip olması gerekiyor, bunun yanı sıra aileler dil bilen, müzik veya resim eğitimi almış olan bir bakıcı da tercih edebiliyorlar. Damla Danışmanlık ekibi olarak 10 yıldan fazla zamandır ailelerin bu tip ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Geniş CV portföyümüzden, tecrübelerimizden ve çözüm önerilerimizden faydalanmak için bize bir telefon etmeniz yeterli; her zaman bekleriz.

Anne babalar bir çocuk bakıcısına ihtiyaç duydukları zaman akıllarında bir sürü şey oluyor ve ilk defa böyle bir arayışa girmişlerse düşünemedikleri, gözden kaçırdıkları noktalar da olabiliyor. Müşterilerimizin çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, refakatçi, özel şoför vb. personel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken çok şey öğrendik, size bilgilerimizle de yardımcı olmaya hazırız. Bakıcınız gündüzlü veya yatılı olabilir, sadece çocuğunuza bakım verebilir veya ayrıca ev işlerine de katkıda bulunabilir; bunları kafanızda netleştirmişsinizdir muhtemelen. Peki, hangi özelliklere sahip bir bakıcıyla çalışmanız gerektiğini iyi düşündünüz mü? İyi bir bakıcı çocuğunuzun gereken şekilde ve miktarda beslenmesini sağlamalı, uyku saatlerine özen göstermeli, onu üşütmemeli, terlediği zaman kıyafetlerini değiştirmeli, onu ev kazalarından korumalı tabii ki. Fakat bunlar yeterli değil; bu tarz şeyleri doğru fakat mekanik bir şekilde yapan biri mükemmel bir bakıcı değildir. Çocuk bakıcısının aynı zamanda dürüst ve güvenilir biri olması, çocuğunuza güven vermesi, onunla sevgi dolu bir iletişim kurması, bol bol konuşması ve oynaması, coşkusuna ortak olması gerekir. Çocuğunuzun dil gelişimi ve zihinsel gelişimi için çok önemli şeylerdir bunlar.

Referansları olan, tecrübeli, çocuğun fiziksel bakımını yapmanın yanında ruhsal ihtiyaçlarını da karşılayacak olan, belirlediğiniz mesai saatlerine uyan bir çocuk bakıcısı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sektörde geçirdiğimiz yıllar bize geniş bir çevre, birçok insan ve birçok deneyim kazandırdı; bunları bakıcı ihtiyacınızı karşılamak üzere kullanmak, sizi kısa zamanda en uygun adaylarla buluşturmak için hazırız. İsterseniz telefonla görüşelim, dilerseniz buyurun bir çayımızı için; biz sizin için her zaman müsaitiz.

Daha fazla detay için şöyle buyurun: http://www.dadiniz.com/blog/cocuk-bakicisi/

 
BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız