Özel Şoför

Özel şoför


Çok iyi bir sürücü olabilirsiniz ama özel şoför olarak çalışmak istiyorsanız başka özellikleriniz de olması gerekiyor. Örneğin konforlu ve güvenli sürüş teknikleri konusunda eğitim almış olmalısınız, mesaisi sırasında gördüğü ve duyduğu şeyleri kendine saklayabilen biri olmalısınız ve fiziksel kondisyonunuz iyi olmalı. Soğukkanlı olmalı; acil durumlarda taşıdığınız kişileri ve kendinizi güvence altına almak için yapmanız gereken en doğru şeyin ne olduğuna anında karar verebilmelisiniz. Özel şoförlüğün gerektirdiği niteliklere sahipseniz Damla Danışmanlık CV portföyünde yer alabilir ve kısa zamanda aradığınız işi bulabilirsiniz.

Belki de bir özel şoför değil özel şoföre ihtiyaç duyan birisiniz; 12 yıldır insan kaynakları sektöründe bulunan ve 6 yıldır da özel istihdam bürosu olarak hizmet veren firmamız bu durumda da hizmetinizdedir tabii ki. Belki sıklıkla yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçileri olan bir iş adamısınız ve konuklarınızı havaalanında karşılayacak, iş toplantıları için çeşitli mekanlara götürecek, onlara şehir turu attıracak bir özel şoföre ihtiyacınız var. Belki çok yoğun bir sosyal hayatı olan, geceleri sıklıkla dışarıya çıkan birisiniz; belki alkol de alıyorsunuz ve eğlenceden sonra araba sürmek değil arabanızın koltuğuna rahatça oturarak güvenli bir şekilde evinize bırakılmak istiyorsunuz. Belki eşinizi ve çocuklarınızı alışverişe, okula, sosyal etkinliklere, akraba ziyaretlerine, seyahatlere getirip götürecek güvenilir bir şoföre ihtiyaç duyuyorsunuz. Özel şoförünüzün belli bir eğitim düzeyinde olmasını, yabancı dil bilmesini, devamlı olarak evinizde kalmasını istiyor da olabilirsiniz. İyice düşünüp neler istediğinizi belirledikten sonra kriterlerinizi bize bildirirseniz sizi kısa bir zaman içerisinde istediğiniz özelliklere sahip personel adaylarıyla buluşturmak üzere hemen harekete geçebiliriz.

Bir özel şoför patronunun hayatındaki bazı özel şeyleri bilen kişidir, onun misafirlerini veya aile bireylerini emanet ettiği kişidir, bazen özel konuşmalarını duyan kişidir. İşvereninin misafirlerine karşı saygılı davranmalı, aile üyelerini bir yerden bir yere güvenli koşullar içinde götürmeli, beklenmedik durumlarda sakin davranmalı ve yapılacak en uygun şeye hemen karar verebilmelidir. Kendisi patronunun belli bir alandaki temsilcisidir ve her zaman temiz, bakımlı ve kibar bir temsilci olmalıdır. Kullanacağı aracı periyodik olarak kontrol edip güvenli olduğundan emin olmalı; kendisini ve taşıdığı kişileri tehlikeye atmayacak şekilde kullanmalıdır.

Böyle bir ihtiyacı olanlara nitelikli özel şoförler ve makam şoförleri temin etmekten, mesleğinin gerektirdiği vasıflara sahip özel şoförleri kısa zaman içerisinde uygun işlere yerleştirmekten mutluluk duyarız. Daha fazla detay için aşağıdaki linki takip ediniz:

http://www.dadiniz.com/blog/ozel-sofor

 

 

 
BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız