Kız çocuk elbise modelleri

Kız çocuk elbise modelleri

Kız çocukları için hazırlanmış birbirinden sevimli elbiseler küçük bayanların minyatür birer manken gibi görünmesine yol açıyor. Firmalar piyasaya öyle albenili, renkli ve cazip modeller sürüyorlar ki ‘bir kız doğurayım da şunlardan ben de giydireyim’ diyen kadınların yarı şaka yarı ciddi sözlerine hak veriyor insan. Kız çocuk elbise modelleri arasında fırfırlı elbiseler, puanlı elbise çeşitleri, hayvan figürlü elbiseler, çiçek desenli elbise modelleri gibi birçok çeşit mevcut. Bir zamana kadar neyi beğenip alırsanız onu giydirebilecek olmanın tadını çıkarmaya bakın; birçok küçük hanım 3-4 yaşlarında olaya müdahale etmeye başlıyor.


Üstünde mavi, beyaz, turuncu, pembe çiçekler olan kolsuz, kısa bir elbise nasıl da yakışır kızınıza. Kalın askılı, göğüs kısmının altından fiyonklu çizgili elbise modelleri de olabilir tabii. Sarı-mavi-beyaz renkli çiçekler ve desenlerle süslenmiş iki kat etekli bir modele ne dersiniz? Kız çocuk kıyafetleri arasından seçim yapmakta biraz zorlanacaksınız; aralarında öyle güzel şeyler var ki hepsini alma ve kızının üstünde görme isteği duyabilir insan. Ki o kadarı gereksiz biliyorsunuz; bu küçük çiçekler çok hızlı büyüyorlar, aynı dönem için birçok kıyafet almak pek anlamlı değil; hele ki pahalı olanlarını.


Kız çocuk elbise modelleri arasında vintage elbise özelliğinde olanlar da var. Askıları, belindeki kuşağı ve etek uçları siyah beyaz, kalan kısımları pembe beyaz puanlı kloş etekli bir elbise örneğin.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız