Hasta bakıcısı arıyorum

Hizmet sektörü içerisinde yer alan Damla İnsan Kaynakları, bugüne kadar başarılı çalışmaları ile sektörde öncü olmuş, teknolojik alt yapısı, özverili ve disiplinli çalışma sistemi ile sektörel anlamda eleman ihtiyacını karşılamaya devam etmektedir. İş arayan ile eleman arayanları birleştirmekte ve sistemli çalışması ile 20.000 cv lik eleman havuzu oluşturmuştur.

Bebek bakıcısı arıyorum, çocuk bakıcısı arıyorum, hasta bakıcısı arıyorum taleplerine hızlı bir şekilde çözüm sunmaktadır. Damla İnsan Kaynakları bebek ve çocuk bakıcılarına emanet edilen bebek ve çocuklar güvenli eller de yetiştiriliyor.

İşinin uzmanı, bilinçli ve eğitimli bakıcılar çocukların yaşlarına göre bakımını yaparak ihtiyaçlarını karşılamakta ve zihinsel ve fiziksel gelişimini takip etmektedir. Çocukların gelecekte bedensel ve ruhsal sağlığı gelişmiş, başarılı bireyler olmaları için adeta hamur yoğurur gibi çocuğu şekillendirmektedir. Çocukların her yaştaki gelişimine uygun oyunlar oynamakta, aktiviteler yapılmaktadır.

Bebek ve çocuğu gerektiğinde ikna eden, uyku düzenini sağlayan, hijyen bir şekilde bakımını yapan, giydiren, yediren, gezdiren deneyimli bakıcılar ile sorunsuz, gelişimi normal çocuklar yetiştirilmektedir. Damla İnsan Kaynakları, sayısız referans göstermekte ve referans videoları web sayfaları üzerinde bulunmaktadır. Müşteri isteğine göre tam zamanlı, yarı zamanlı ve yatılı bakıcılar, hemşeriler temin etmektedir. Bakıcıların 2 ay dolmadan iştin ayrılmaları durumunda Damla İnsan Kaynakları tarafından aynı niteliklere sahip yeni bakıcılar bulunmakta ve göreve başlamaktadır.

Damla İnsan Kaynakları bebek ve çocuk bakıcıları aile ile görüşerek ailenin istekleri doğrultusunda eğitim ve bakım yapmakta ve çocuğun beslenme, oyun, uyku, eğitim, spor, hijyen ortamda büyüme gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çocuğun yaşına göre hayal dünyası geliştirecek, düzgün konuşmasını öğretecek oyunları oynatmakta ve kendisi de çocuğa oyun arkadaşlığı yapmaktadır. Çocuğun yaşına uygun sporları yaptırmakta ve denetimli bir şekilde televizyon izlemesini sağlamaktadır.

Damla İnsan Kaynakları hemşire, refakatçı, özel şoför, ev işi ve temizlik elemanı, aşçı, oyun abla ve abisi, ana okulu öğretmeni ve ev öğretmeni taleplerine de cevap vermektedir. Güvenilir, deneyimli, eğitimli, işini seven, güler yüzlü ve saygılı, genç ve dinamik elemanları ile gelecekte de eleman ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecektir.
BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız