Filipinli Dadı Arayışı: Sebepler

Filipinli Dadı Arayışı: Sebepler

Bebeğinize, küçük çocuğunuza titizlikle bakacak, ona ilgi ve şefkat gösterecek nitelikli bir dadı arıyorsanız Filipinli dadı alternatifini araştırmanızda fayda var. Filipinli çocuk bakıcıları İngilizce bilen bakıcı arayan aileler tarafından da özellikle tercih ediliyor. İnternette bu konuda bir araştırma yaparsanız pek çok ailenin Filipinli elemanların performanslarından memnun olduğunu fark edeceksiniz. Neden Filipinli dadı peki, insanlar neden çocuk bakımı, ev işleri, yaşlı bakımı gibi hizmetler için bu adalar ülkesinin insanlarını tercih ediyorlar? Bunun sebeplerini aşağıda bulabilirsiniz:


Filipinli bakıcı ve yardımcılar nezaketleri ve güler yüzleriyle bakım verdikleri çocuk ve yaşlıların da, işverenlerinin de gönlünü kazanıyorlar. Sakin ve uyumlu kişilikleri sayesinde kendilerini sevdiriyor, üstlendikleri işleri enerjik bir şekilde yerine getiriyorlar.


Yukarıda da belirttiğimiz üzere, çocuklarının İngilizce eğitimi alarak hayata 1 adım önde başlamasını isteyen aileler bunun için bir Filipinli dadı tutmayı tercih ediyorlar. Filipinler’in 2 resmi dili var ve bunlardan biri İngilizce, bu yüzden Filipinli bakıcıların çoğu İngilizce konuşabiliyorlar.


Filipinli çocuk bakıcısı adayları arasında ülkelerinde bu işin eğitimini almış olan kişiler de bulunuyor. Bu özellikteki adaylarla görüşerek çocuğunuzun eğitimli, donanımlı bir bakıcı tarafından bakılmasını sağlayabilirsiniz.


Filipinler’den gelen çocuk bakıcıları çocuklara disiplinli bir eğitim veriyor, onları hayata özenle hazırlıyorlar. Bunun yanı sıra bakımını üstlendikleri çocukları gezdirmeyi, eğlendirmeyi, onlara oyunlar öğretmeyi de ihmal etmiyorlar.


Anlaştığınız bakıcının ayrıca ev işlerine ve mutfağa da el atmasını istiyorsanız Filipinli dadınız anlaşmanıza bağlı olarak size bu konuda da yardımcı olabiliyor. Filipinli dadı ve yardımcılarla çalışan ailelerin görüşleri onların bu konuda da gayet iyi olduklarını gösteriyor.


Tercihiniz Filipinli yatılı dadı adayları ise sorun yok, istihdam bürolarının portföyünde gündüzlü adayların yanı sıra yatılı olarak kalabilecek olanlar da bulunuyor.


Son söz olarak Filipinli dadı fiyatları konusunda biraz fikir verelim: Evinizde Filipinli bir personel çalıştırmak için asgari 1.000 $ aylık ödeme yapmanız gerekiyor. Bakıcının eğitimine, kendisinden beklenen işlere ve yatılı olarak çalışıp çalışmayacağına bağlı olarak bu rakam daha yüksek de olabiliyor.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı BilgilerÇocuk HastalıklarıGenelDekorasyonModa ve Çocuk GiyimiHizmet Noktalarımız